Rondleidingen

Op zoek naar iets origineels, lokaals en vol geschiedenis? Dan is een bezoek aan Brouwerij Taymans iets voor jou!


Algemene presentatie van de brouwerij, haar geschiedenis en details van ons project.Proeverij van onze bieren onder leiding van een professionele zytholoog


 

Rondleiding door de brouwerij, met uitleg over het brouwproces en de verschillen tussen traditioneel brouwen en lambiekbrouwen.


Duur van het bezoek: 1,5 - 2 uur

Rondleidingen zijn in het Frans, Nederlands of Engels, elke dag van de week behalve zondag.

Kosten

  • 250€ zonder BTW voor groepen kleiner dan 12 personen 
  • 300€ zonder BTW . VAT voor groepen van 13 tot 20 personen

Zie  Verkoopvoorwaarden en onderstaande FAQ voor meer informatie.

Vul onderstaand formulier in om beschikbaarheid aan te vragen en details te regelen:

Separate email addresses with a comma.

Frequently asked questions:

Als je een programma op maat wilt boeken, neem dan contact met ons op. Zodra we je wensen en verwachtingen hebben verduidelijkt, stellen we een offerte op. Als je tevreden bent met ons voorstel, sturen we je een e-mail ter goedkeuring. Het volledige bedrag moet uiterlijk een maand voor het evenement worden betaald. Zoals alle dienstverleners zijn we onderworpen aan 21% btw en zal er een factuur worden opgesteld.

Als je later komt, laat het ons dan telefonisch weten of stuur een bericht naar het mobiele telefoonnummer dat in je boekingsbevestiging staat.

 Als je je reservering wilt wijzigen, neem dan zo snel mogelijk per e-mail contact met ons op. Wijzigingen in de reserveringsdatum zijn afhankelijk van beschikbaarheid.  We zullen ons uiterste best doen om de gevraagde wijzigingen zo veel mogelijk door te voeren.

Behalve in het geval van naar behoren gerechtvaardigde overmacht (overlijden van een familielid, geboorte van een kind, ziekenhuisopname, problemen met vliegreizen, stakingen in het langeafstandsvervoer), worden geen wijzigingen geaccepteerd minder dan zeven kalenderdagen voor de geboekte datum (tenzij anders overeengekomen).

Administratiekosten bedragen €50 exclusief btw per wijziging.

Als je je boeking moet annuleren, neem dan zo snel mogelijk per e-mail contact met ons op.

 Voor annuleringen:

  • Op 30 kalenderdagen of meer voor de datum van de voorstelling houdt Brasserie Taymans Brouwerij €50 exclusief btw in als administratiekosten.
  • Tussen de 29e en de 8e kalenderdag voor de datum van de prestatie houdt Brasserie Taymans Brouwerij 50% van de totale kosten inclusief btw in, met een minimum van €50 exclusief btw.
  • 7 kalenderdagen of minder voor de datum van de dienst houdt Brasserie Taymans Brouwerij 100% van de totale kosten inclusief btw in.