Onze Bieren


Het laatste Taymans-bier van de oorspronkelijke brouwerij werd verkocht in het begin van de jaren 70 en we werken er hard aan om u op korte termijn en op langere termijn een verscheidenheid aan speciaalbieren (IPA en Saison) aan te bieden en ook op langer termijn onze Lambic, Gueuze en Kriek produceerden volgens het traditionele proces.

De 1906 is ons eerste bier en is een klassieke Indian Pale Ale met citrustonen en een verfrissende lichte bitterheid typisch voor IPA's. Ongefilterd zorgt het bier voor een waas die zowel door kenners als door nieuwelingen wordt gewaardeerd. Koolzuur, hoewel levendig, is niet overweldigend. Een waarschuwing echter: dit bier moet met expertise in een goed geprepareerd glas worden geschonken!
Gebrouwen in 2022, verwijst de naam 1906 naar het bouwjaar van het biermagazijn van de voormalige brouwerij Taymans, nu in gebruik door cultureel centrum Rayon Vert.

De "Jetse Saison" is onze ons tweede bier en zal deel uitmaken van ons reguliere voorstel.  Het is een bier van de stijl Saison, verfrissend en gebrouwen te Jette op de site van de historische brouwerij (vandaar de naam). Licht gouden kleur, het bier ontwikkelt subtiele noten van kruiden en granen

Voor verkooplocaties & openingstijden Brouwerij kunt u zich bij ons aansluiten via    Facebook   &    Instragram  om niks te missen!